Григор Димитров излиза за втория си мач на  тенис турнира

...
Григор Димитров излиза за втория си мач на  тенис турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза за втория си мач на  тенис турнира „Уимбълдън“

Григор Димитров излиза за втория си мач на  тенис шампионата „ Уимбълдън “.Най-успешният български тенисист излиза на корт 3 в „ Ол Инглънд клъб “ против 19-годишния китаец Джунчен Шън. 

Мачът е трети в програмата, която стартира в 13 часа българско време. Гришо и Шън би трябвало да стартират своя дуел след края на срещата Томи Пол – Ото Виртанен.

До момента българинът, който е десети в схемата  и 91-ият в международната класация азиатец не са се срещали. Времето в Лондон още веднъж ще бъде облачно, с валежи и с оптималната температура от 17 градуса.

Байдън: Почти заспах на дебата с Тръмп, имах доста интернационалните пътувания 03.07.24 10:30 Григор Димитров излиза за втория си мач на  тенис шампионата „ Уимбълдън “ 03.07.24 10:18 Захарова: Думите на Киев за мир са единствено прикритие и заслон 03.07.24 10:07 Асен Василев: Така не се търси поддръжка за кабинет 03.07.24 10:04 Дарин Георгиев: „ Величие “ ще гласоподава срещу първия мандат на ГЕРБ 03.07.24 09:58

В програмата през днешния ден при мъжете вършат усещане мачовете на лидера в схемата Яник Синер и на първенеца от предходната година на „ Уимбълдън “ Карлос Алкарас, които са в половината на Григор Димитров.

Янек Синер ще играе на централния корт в италианско дерби против Матео Беретини, финалист в Лондон през 2021 година. На корт №1 Алкарас пък ще играе с австралиеца Александър Вукич.

SafeNews напомня, че Григор Димитров стартира с победа присъединяване си на „ Уимбълдън “. В среща от първия кръг на най-престижния тенис шампионат, поставеният под номер 10 в схемата се наложи с 6:3, 6:4, 7:5 над сърбина Душан Лайович след час и 46 минути игра.

Гришо, който през 2023 година доближи до четвъртия кръг на шампионата в Лондон, нямаше изключително усложнения в мача.

Това важеше с цялостна мощ за първите два сета, в които първата ракета на България стартира с преднина надлежно от 3:0 и 2:0 гейма и не разреши на сърбина да се надява на какъвто и да е поврат.

Източник: БНР

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР